راه‌اندازی بستنی ‌فروشی ممکن است در نگاه اول کاری ساده به نظر برسد.

دستگاه بستنی‌ساز، یک مغازه نقلی، چند طعم محبوب و شروع کار!

اما واقعیت این است که پشت این ظاهر ساده، مجموعه‌ای از هزینه‌های پنهان و جزئیات مالی وجود دارد که نادیده گرفتن آن‌ها می‌تواند شما را در همان ماه‌های اول دچار چالش کند و حتی به تعطیلی مغازه بستنی فروشی بینجامد.

اگر می‌خواهید در این کسب‌وکار، موفق و سودده باشید، باید تصویر واقعی‌تری از هزینه‌ها داشته باشید، نه ‌فقط هزینه‌های آشکار، بلکه آن‌هایی که اغلب فراموش می‌شوند اما اثر بزرگی بر بازگشت سرمایه دارند.

در این مطلب، تمام هزینه‌های ضروری و پنهانی راه‌اندازی بستنی فروشی را بررسی می‌کنیم که دانستن آن‌ها قبل از شروع، یک امتیاز رقابتی برای شما خواهد بود.

هزینه اولیه راه‌اندازی بستنی ‌فروشی چقدر است؟

شروع یک کسب‌وکار مانند بستنی ‌فروشی، برخلاف تصور، فقط به خرید دستگاه بستنی‌ساز ختم نمی‌شود. برای راه‌اندازی یک فروشگاه بستنی موفق، باید هزینه‌های مختلفی را مدنظر قرار داد. این هزینه‌ها از رهن یا اجاره مکان شروع شده و تا خرید تجهیزات و طراحی داخلی ادامه دارد.

هزینه رهن یا اجاره مغازه بستنی‌ فروشی در شهرهای مختلف

یکی از اولین و مهم‌ترین هزینه‌هایی که هنگام راه‌اندازی بستنی فروشی باید به آن توجه کرد، رهن یا اجاره مغازه است. بسته به شهر و منطقه، قیمت‌ها به‌شدت متفاوت هستند. مثلا طبیعی‌ست که در مرکز شهر تهران قیمت رهن مغازه بیشتر از همان مغازه در شهرستان‌های دیگر باشد. در حالت کلی می‌توان به صورت زیر قیمت‌ها را برآورد کرد:

موقعیت مغازه تأثیر مستقیمی بر فروش دارد. هرچقدر منطقه پررفت‌وآمدتر باشد، پتانسیل فروش بالاتر می‌رود، اما هزینه اولیه نیز بیشتر خواهد بود. بنابراین باید قبل از شروع کسب‌و‌کار بستنی فروشی تمامی این موارد را درنظر گرفته و سپس نسبت به شروع کار اقدام کرد.

قیمت تجهیزات لازم برای شروع کار بستنی فروشی

شروع هر کاری نیاز به یک سری تجهیزات و دستگاه‌ها دارد و راه‌اندازی بستنی فروشی نیز از این قاعده مستثنی نیست. برای تولید و فروش بستنی، تجهیزات مختلفی مورد نیاز است.

قیمت تجهیزات لازم برای شروع بستنی فروشی

در این بخش، نگاهی به هزینه تقریبی هر کدام از آن‌ها برای یک بستنی فروشی متوسط خواهیم داشت:

در مجموع، هزینه تجهیزات ابتدایی راه‌اندازی بستنی ‌فروشی متوسط بین ۷۱۰ میلیون تا ۱ میلیارد و ۵۶۰ میلیون تومان خواهد بود که بسته به حجم تولید، کیفیت و برند تجهیزات می‌تواند متغیر باشد.

برای آشنایی بیشتر با دستگاه‌های تولید بستنی می‌توانید روی لینک کلیک کرده و مقاله‌‌ی مربوط به آن را مطالعه کنید.

هزینه دکوراسیون و طراحی داخلی بستنی فروشی

ظاهر مغازه شما اولین عاملی است که مشتری را جذب می‌کند. طراحی داخلی شاد و جذاب با رنگ‌های روشن و متناسب با برند، تأثیر زیادی در افزایش فروش دارد.

استفاده از متریال مناسب، نورپردازی هوشمند، رنگ‌های شاد و قفسه‌بندی درست برای راه‌اندازی بستنی فروشی می‌تواند فضای فروشگاه را متفاوت کند. این هزینه‌ها جزو مواردی هستند که در شروع کمتر به چشم می‌آیند ولی تأثیر آن‌ها بلندمدت است. البته برخی از این هزینه‌ها می‌تواند به مرور صورت بگیرد و لازم نیست در ابتدازی کار بستنی فروشی تمام این موراد حاضر و آماده باشند.

انتخاب مکان مناسب برای راه‌اندازی بستنی ‌فروشی

یکی از استراتژیک‌ترین تصمیماتی که باید قبل از شروع کسب‌وکار بستنی ‌فروشی گرفت، انتخاب موقعیت مناسب برای مغازه است. هر چه پاخور مغازه بیشتر باشد، فروش بیشتر است. بنابراین بهتر است که در حالت کلی مکان مغازه را نسبت به متراژ آن ارجحیت دهید. یعنی یک مغازه بستنی فروشی ۳۰ متری در جای پر رفت‌وآمد بازدهی و سود بیشتری نسبت به مغازه ۶۰ متری در جای کم تردد دارد.

اهمیت نزدیکی به مدارس، پارک‌ها یا مراکز خرید

خانواده‌ها و کودکان و نوجوانان مشتریان اصلی یک بستنی فروشی هستند. بنابراین موقعیت جغرافیایی فروشگاه تأثیر مستقیمی بر میزان فروش دارد. مکان‌هایی که تردد افراد، به‌ویژه کودکان و خانواده‌ها در آن بیشتر است، انتخاب‌های بسیار بهتری محسوب می‌شوند. پیشنهاد می‌شود که هنگام انتخاب مکان تاسیس فروشگاه بستنی فروشی، این نکات را درنظر داشته باشید:

همچنین در نظر گرفتن دسترسی آسان، پارکینگ مناسب و ویترین قابل‌دید از خیابان، می‌تواند باعث افزایش جذب مشتری شود.

هزینه‌های پیش‌بینی ‌نشده بعد از راه‌اندازی بستنی فروشی

هر کسب‌وکاری بعد از شروع، با هزینه‌هایی روبرو می‌شود که در ابتدای کار دیده نمی‌شوند. این هزینه‌ها اگر از قبل پیش‌بینی نشده باشند، ممکن است فشار مالی ایجاد کنند. به این هزینه‌ها، هزینه‌های پنهان گفته می‌شود و درنظر گرفتن یا نگرفتن آن تفاوت یک بیزینس موفق و یا شکست‌خورده است.

هزینه‌های پیشبینی نشده راه‌اندازی بستنی فروشی

مخارج تمدید مجوزها و ارتقاء سیستم‌ها

بنابراین در نظر گرفتن بودجه اضطراری برای این هزینه‌ها، اقدامی هوشمندانه تلقی شده و از صدمات مالی حین کار می‌کاهد.

سوددهی بستنی‌ فروشی؛ واقعیت یا تصور؟

تصور عموم این است که با راه‌اندازی بستنی‌ فروشی یک شغل پردرآمد و ساده دارند.

اما واقعیت این است که سود بستگی زیادی به مدیریت هزینه‌ها، مکان، کیفیت محصول و تبلیغات دارد. به عنوان مثال ممکن است بهترین طعم بستنی را هم تولید کنید اما صرفا به دلیل عدم تبلیغات مناسب و یا انتخاب اشتباه مکان بستنی فروشی، مشتری نداشته باشید!

عوامل تأثیرگذار بر میزان سوددهی بستنی فروشی

در حالت کلی، یک بستنی ‌فروشی با فروش متوسط روزانه ۱۵ تا ۳۰ میلیون تومان و با حاشیه سود حدود ۳۰ تا ۵۰ درصد می‌تواند در بازه ۶ ماه تا یک سال به سوددهی برسد.

روش‌های کاهش هزینه و افزایش درآمد

کاهش هزینه‌های تولید و افزایش درآمد از دغدغه‌های اصلی هر تولید کننده‌ای می‌باشد. به طور کلی برای رسیدن به سود بیشتر و ماندگاری در بازار، رعایت نکات زیر حیاتی است:

جمع‌بندی

راه‌اندازی بستنی‌فروشی موفق، فقط به خرید دستگاه بستنی‌ساز محدود نمی‌شود.

از انتخاب مکان مناسب گرفته تا طراحی داخلی و مدیریت هزینه‌های پنهان، همگی نقش کلیدی در موفقیت شما دارند.

پیش‌بینی واقع‌بینانه از هزینه‌ها، برنامه‌ریزی دقیق برای سوددهی و استفاده از استراتژی‌های هوشمندانه، تضمین‌کننده‌ی ماندگاری شما در بازار رقابتی فروش بستنی خواهد بود.

اگر قصد دارید وارد این کسب‌وکار شیرین شوید، حتماً از قبل همه هزینه‌ها، از جمله پنهان‌ترین آن‌ها را بشناسید تا بتوانید با دید باز تصمیم‌گیری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نمایشگاه

مشاوره آنلاین